Lėto maisto kultūra

Lėto maisto kultūra

Vedėjas
LRT
Epizodai
65
Įvertinimas
0
Žanras
Food

„Lėto maisto kultūra” - tai kelionė per skanaus, sezoniško, kokybiško ir sveiko maisto labirintus. Visi žinome, jog turėtume mėgautis tik ekologišku, pilnaverčiu, vitaminais ir mineralais praturtintu maistu. Tačiau, ar mokame atpažinti kokybiškus produktus? Kas lemia skonį ir gerasias savybes? Ar tiesa, jog sveikas maistas yra nuobodus, neskanus ir brangus? Kaip savo valgymo patirtį praturtinti skaniais, gurmaniškais, o svarbiausia, sveikais produktais? Ar gera pica blogiau, už beskones prekybos centro salotas, o brangus parmezanas - geresnis, už šviežią varškės sūrį, spaustą su meile? Ar sunku tikro maisto rasti Lietuvoje ir kas jį užaugina? Į šiuos klausimus atsakymų ieškos laidos vedėjai Paulius ir Simona, lankydami nedidelius ūkius, maisto gamintojus, kalbindami mokslininkus, dietologus, mitybos ir žemdirbystės ekspertus.

Naujausias epizodas

Prieskonių butiką atidariusi Agnė: milžiniškas skirtumas gaminti su šviežiais prieskoniais (02.11.2025)

Ankstesni epizodai

Kitos tinklalaidės

Radijo Lietuva programa

Radijo Lietuva programa

Įdiekite Radijo Lietuva programą nemokamai į savo išmanųjį telefoną ir klausykite mėgstamų radijo stočių internetu.

Google Play icon
App Store icon
Radijo Lietuva programa
Google Play App Store
Close